m: +48 33 874 98 00

e-mail: office@www.urielpaz.com

Privacy policy

§ 1
General Information

  1. This page informs Users of our privacy policy regarding the collection, use and disclosure of Personal Information (“Personal Data”) we receive from customers and users of http://www.urielpaz.com (hereinafter: the “Site”). ?Customers and users shall be referred to collectively as “Users”. Like many website operators, we collect information that users intentionally provide upon filling a contact form or provided by “cookies”.
  2. The controller of Personal Data is Fideltronik Poland Sp. z o. o. with the registered seat in?Sucha Beskidzka 34-200, Beniowskiego 1, entered into the Register of Entrepreneurs of the National Court Register kept by the District Court for Kraków – ?ródmie?cie in Kraków, 12th Commercial Department of the National Court Register under KRS No. 0000085589, NIP:?5521298418, with share capital of PLN 5,202,000.00 (hereinafter: the „Controller„).
  3. The legal grounds for the processing of Personal Data are:
    1. the necessity to perform a contract to which User is a party or to which User is?a?representative, or to take action at User’s request, prior to the conclusion of the contract (Article 6(1)(b) of the GDPR) – e.g. placing an order and its performance;
    2. the necessity to fulfil the legal obligation incumbent on the Controller (Article 6(1)(c) of the GDPR) – e.g. payment of tax on the completed agreement;
    3. User’s expressed consent (Article 6(1)(a) of the GDPR);
    4. the?necessity for the purposes of the legitimate interests pursued by the Controller (Article 6(1)(f) of the GDPR).
  4. The purpose of the processing of Personal Data is:
    1. taking actions aimed at concluding a contract (e.g. handling User’s order and User – Controller communication);
    2. performance of the agreement (e.g. providing services);
    3. conducting marketing activities (e.g. sending newsletters, trade offers, information about promotional actions, competitions and other events) – only if User agrees to them.
    4. protection?of the legitimate interests pursued by the Controller.
  5. Personal Data will be stored for the time necessary to perform the activities referred to in section 4 above and 7 years after their completion (the limitation period for claims), unless the applicable provisions of law impose on the Controller the obligation or right to store Personal Data for a longer period of time. Personal Data stored for the purposes of sending commercial information and direct marketing will be stored and processed until User withdraws consent to their processing, request to remove or limit their processing, object to their processing and/or request their transfer, or due to the liquidation of the company activity.
  6. The Controller collects Personal Data provided voluntarily by the User. Collected Personal Data includes: name, surname, email address and contact telephone number. Users are not obliged to provide these data. Providing these data is not a statutory or contractual requirement. Failure to provide these data may result in inability to take actions aimed at concluding a contract, inability to perform this contract (i.e. placing and executing an order) and take actions related to it, as well as fulfilling legal obligations incumbent on the Controller.
  7. The recipients of Personal Data are: entities cooperating with the Controller in the scope of the Controller’s activity (Fideltronik SA, Fideltronik Zbigniew Fidelus, Fitech sp.z o.o.); entities providing services to the Controller’s (e.g. accountants, IT, legal, capital group members), state authorities.

§ 2
Data?change or cancellation

  1. Users have the right to:
    1. withdraw consent at any time (but this does not affect the lawfulness of the processing of Personal Data before withdrawing consent and the lawfulness of the processing of Personal Data on legal grounds other than consent);
    2. object to the processing of their Personal Data;
    3. demand access to his/her Personal Data, rectification and erasure of his/her Personal Data and demand limitation of the processing of his/her Personal Data and their transfer;
    4. file a complaint to the supervisory authority (the President of the Office for Personal Data Protection).
  2. In order to exercise User’s rights please contact the Controller by sending an email to sales@www.urielpaz.com. Upon User’s request the Controller will process User’s request within 30 days of receiving User’s message and inform the User about Controller’s activities in a?separate e-mail sent to the e-mail address indicated in the form.

§ 3
Security and storage of Personal Data

  1. For the security of entrusted Personal Data, internal procedures and recommendations have been developed to prevent unauthorized access to Personal Data. the Controller monitors performance and constantly validates their compliance with the provisions of the Personal Data Protection Law and executive acts. A secure communication encryption protocol (SSL) is also used.
  2. The Controller follows strict security procedures to ensure that User’s Personal Data is not damaged, destroyed, or disclosed to a third party without User’s permission and to prevent unauthorized access to it. Devices storing Personal Data are kept in a secure facility with restricted physical access and we use secure firewalls and other measures to restrict electronic access.
  3. All of the Personal Data we collect or record is restricted to the Controller’s offices. Only employees who need the information to perform a specific job are granted access to the User’s Personal Data.

§ 4
Use of cookies

  1. Our Site uses cookies. The parameters allow to read information contained in them only to the server that created them. Cookies allow the use of previously visited websites.
  2. Our cookies do not identify nor contain any Personal Data. Cookies cannot read information from User’s computer or interact with other cookies on User’s hard drive.
  3. The information collected relates to the IP address, type of browser used, language, type of operating system, Internet service provider, time and date, location and information sent to the website via the contact form.
  4. The collected Personal Data is used to monitor the use of our Site to improve its functioning, ensuring more effective and problem-free navigation. We monitor information about the user through Google Analytics, which records user’s behavior on the Site. Users can opt out from being tracked by Google Analytics with effect for the future by downloading and installing Google Analytics Opt-out Browser Addon for User’s current web browser: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en
  5. On our Site we use the following cookies:
    1. „Performance” cookies, enabling the collection of information about the use of the Site;
    2. „Functional” cookies, allowing „remembering” the settings selected by the user and personalizing the user’s interface, e.g. in terms of the language or region the user comes from, the size of the font, the appearance of the website, etc.;
  6. Users may refuse the use of cookies by selecting the appropriate settings on User’s browser, however please note that it may limit full functionality of this website.

§ 5
Final provisions

  1. The Controller reserves the right to make changes to the Privacy Policy, which may be affected by the development of Internet technology, possible changes to the provisions of the Personal Data Protection Law and the development of the website and Services provided by the Controller. The Controller will inform Users about any changes in a visible and understandable way.
  2. On our Site, the links to other websites may appear. Such websites operate independently of the Controller and are not in any way supervised by the Controller of Personal Data. These sites may have their own privacy policies and regulations that we recommend to read.
  3. If in doubt about any of the provisions of this Privacy Policy, we are available? at:?sales@www.urielpaz.com.

 

Polityka prywatno?ci

§ 1
Informacje ogólne

  1. Ta strona informuje U?ytkowników o naszej polityce prywatno?ci dotycz?cej zbierania, wykorzystywania i ujawniania Danych Osobowych („Dane Osobowe„), które otrzymujemy od klientów i u?ytkowników strony http://www.urielpaz.com (dalej: „Strona„) . Klienci i u?ytkownicy b?d? okre?lani zbiorczo jako „U?ytkownicy„. Podobnie jak wielu operatorów stron internetowych, zbieramy informacje, które u?ytkownicy celowo dostarczaj?, wype?niaj?c formularz kontaktowy lub dostarczaj?c pliki „cookie”.
  2. Administratorem danych osobowych jest Fideltronik Poland Sp. z o. o. z siedzib? w Suchej Beskidzkiej 34-200,ul. Beniowskiego 1, wpisana do Rejestru Przedsi?biorców Krajowego Rejestru S?dowego prowadzonego przez S?d Rejonowy dla Krakowa – ?ródmie?cie w Krakowie, XII Wydzia? Gospodarczy Krajowego Rejestru S?dowego pod numerem KRS 0000085589 , NIP: 5521298418, o kapitale zak?adowym 5 202 000,00 PLN (dalej: „Administrator„).
  3. Podstaw? prawn? przetwarzania danych osobowych s?:
    1. konieczno?? wykonania umowy, do której U?ytkownik jest stron? lub do którego nale?y U?ytkownik, lub do podj?cia dzia?ań na ??danie U?ytkownika, przed zawarciem umowy (art. 6 ust. 1 lit. b) RODO) – np. sk?adanie zamówienia i jego wykonanie;
    2. konieczno?? wype?nienia obowi?zku prawnego spoczywaj?cego na administratorze (art. 6 ust. 1 lit. c) RODO) – np. zap?ata podatku od zrealizowanej umowy;
    3. wyra?ona przez u?ytkownika zgoda (art. 6 ust. 1 lit. a) RODO);
    4. konieczno?? spe?nienia uzasadnionych interesów przez administratora (art. 6 ust. 1 lit. f) RODO).
  4. Celem przetwarzania danych osobowych jest:
    1. podejmowanie dzia?ań zmierzaj?cych do zawarcia umowy (np. obs?uga zamówienia U?ytkownika i komunikacja U?ytkownik – Administrator);
    2. wykonanie umowy (np. ?wiadczenie us?ug);
    3. prowadzenie dzia?ań marketingowych (np. wysy?anie biuletynów, ofert handlowych, informacji o akcjach promocyjnych, konkursach i innych wydarzeniach) – tylko wtedy, gdy U?ytkownik si? na nie zgodzi;
    4. ochrona uzasadnionych interesów realizowanych przez administratora.
  5. Dane osobowe b?d? przechowywane przez czas niezb?dny do wykonania czynno?ci, o których mowa w ust. 4 powy?ej i 7 lat po ich zakończeniu (okres przedawnienia roszczeń), chyba ?e obowi?zuj?ce przepisy nak?adaj? na administratora obowi?zek lub prawo do przechowywania danych osobowych przez d?u?szy czas. Dane osobowe przechowywane w celu przesy?ania informacji handlowych i marketingu bezpo?redniego b?d? przechowywane i przetwarzane, dopóki U?ytkownik nie wycofa zgody na ich przetwarzanie, nie za??da usuni?cia lub ograniczenia ich przetwarzania, nie zg?osi sprzeciwu do ich przetwarzania i / lub nie za??da ich przeniesienia lub nie zostanie zlikwidowana dzia?alno?? firmy.
  6. Administrator gromadzi Dane osobowe podane dobrowolnie przez U?ytkownika. Zgromadzone Dane Osobowe zawieraj?: imi?, nazwisko, adres e-mail i numer telefonu kontaktowego. U?ytkownicy nie s? zobowi?zani do podania tych danych. Podanie tych danych nie jest wymogiem ustawowym ani umownym. Niedostarczenie tych danych mo?e skutkowa? brakiem mo?liwo?ci podj?cia dzia?ań zmierzaj?cych do zawarcia umowy, niemo?no?ci? wykonania tego zamówienia (tj. z?o?eniem i wykonaniem zlecenia) i podj?ciem z tym zwi?zanych czynno?ci, a tak?e wype?nieniem obowi?zków prawnych spoczywaj?cych na Administratorze.
  7. Odbiorcami Danych Osobowych s?: podmioty wspó?pracuj?ce z Administratorem w zakresie dzia?alno?ci administratora (Fideltronik SA, Fideltronik Zbigniew Fidelus, Fitech sp.z o.o.); podmioty ?wiadcz?ce us?ugi na rzecz administratorów (np. ksi?gowi, informatycy, prawnicy, cz?onkowie grup kapita?owych), organy państwowe.

§ 2
Zmiana lub anulowanie danych

  1. U?ytkownicy maj? prawo:
    1. w ka?dej chwili wycofa? zgod? (nie ma to jednak wp?ywu na zgodno?? z prawem przetwarzania danych osobowych przed cofni?ciem zgody i legalno?ci przetwarzania danych osobowych na podstawie prawnej innej ni? zgoda);
    2. sprzeciwia? si? przetwarzaniu ich danych osobowych;
    3. ??da? dost?pu do swoich Danych Osobowych, poprawiania i usuwania swoich Danych Osobowych i ??da? ograniczenia przetwarzania swoich Danych Osobowych i ich transferu;
    4. z?o?y? skarg? do organu nadzoru (Prezesa Urz?du Ochrony Danych Osobowych).
  2. W celu skorzystania z praw U?ytkownika, nale?y skontaktowa? si? z Administratorem wysy?aj?c wiadomo?? e-mail na adres: sales@www.urielpaz.com. Na ??danie u?ytkownika Administrator przetwarza ??danie U?ytkownika w ci?gu 30 dni od otrzymania wiadomo?ci U?ytkownika i informuje U?ytkownika o dzia?aniach Administratora w osobnym e-mailu wys?anym na adres e-mail wskazany w formularzu.

§ 3
Bezpieczeństwo? i przechowywanie danych osobowych

  1. W celu zapewnienia bezpieczeństwa powierzonych danych osobowych opracowano wewn?trzne procedury i zalecenia w celu zapobiegania nieautoryzowanemu dost?powi do danych osobowych. Administrator monitoruje wydajno?? i stale potwierdza ich zgodno?? z przepisami ustawy o ochronie danych osobowych i aktami wykonawczymi. Stosowany jest równie? bezpieczny protokó? szyfrowania komunikacji (SSL).
  2. Administrator post?puje zgodnie ze ?cis?ymi procedurami bezpieczeństwa, aby zapewni?, ?e dane osobowe u?ytkownika nie zostan? uszkodzone, zniszczone lub ujawnione stronom trzecim bez zgody u?ytkownika oraz w celu uniemo?liwienia nieupowa?nionego dost?pu do nich. Urz?dzenia przechowuj?ce dane osobowe s? przechowywane w bezpiecznym pomieszczeniu o ograniczonym fizycznym dost?pie, u?ywamy bezpiecznych zapór ogniowych i innych ?rodków w celu ograniczenia dost?pu elektronicznego.
  3. Wszystkie dane osobowe, które zbieramy lub rejestrujemy, s? ograniczone do biur administratora. Tylko pracownicy, którzy potrzebuj? informacji do wykonania okre?lonej pracy, maj? dost?p do danych osobowych u?ytkownika.

§ 4
U?ywanie plików cookie

  1. Nasza strona wykorzystuje pliki cookie. Parametry pozwalaj? odczyta? zawarte w nich informacje tylko serwerowi, który je utworzy?. Pliki cookie umo?liwiaj? korzystanie z wcze?niej odwiedzanych stron internetowych.
  2. Nasze pliki cookie nie identyfikuj? ani nie zawieraj? ?adnych danych osobowych. Pliki cookie nie mog? czyta? informacji z komputera u?ytkownika ani wchodzi? w interakcje z innymi plikami cookie na twardym dysku u?ytkownika.
  3. Zebrane informacje dotycz? adresu IP, rodzaju u?ywanej przegl?darki, j?zyka, rodzaju systemu operacyjnego, dostawcy us?ug internetowych, czasu i daty, lokalizacji oraz informacji przesy?anych do witryny za po?rednictwem formularza kontaktowego.
  4. Zebrane Dane Osobowe s? wykorzystywane do monitorowania u?ytkowania naszej Witryny w celu poprawy jej funkcjonowania, zapewniaj?c skuteczniejsz? i bezproblemow? nawigacj?. Monitorujemy informacje o u?ytkowniku za pomoc? Google Analytics, który rejestruje zachowanie u?ytkownika w Witrynie. U?ytkownicy mog? zrezygnowa? z ?ledzenia przez Google Analytics ze skutkiem na przysz?o??, pobieraj?c i instaluj?c dodatek do przegl?darki Google Analytics rezygnacji z przegl?darki dla bie??cej przegl?darki u?ytkownika: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=pl?
  5. Na naszej stronie u?ywamy nast?puj?cych plików cookie:
    1. „Skuteczne” pliki cookies, umo?liwiaj?ce zbieranie informacji o korzystaniu z witryny;
    2. „Funkcjonalne” pliki cookie, umo?liwiaj?ce „zapami?tanie” ustawień wybranych przez u?ytkownika i personalizacj? interfejsu u?ytkownika, np. pod wzgl?dem j?zyka lub regionu, z którego pochodzi u?ytkownik, rozmiaru czcionki, wygl?du strony internetowej itp.;
  6. U?ytkownicy mog? odmówi? korzystania z plików cookie, wybieraj?c odpowiednie ustawienia w przegl?darce u?ytkownika, jednak nale?y pami?ta?, ?e mo?e to ograniczy? pe?n? funkcjonalno?? tej strony.

§ 5
Przepisy końcowe

  1. Administrator zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w Polityce Prywatno?ci, na które mo?e mie? wp?yw rozwój technologii internetowej, mo?liwe zmiany w ustawie o ochronie danych osobowych oraz rozwój strony internetowej i us?ug ?wiadczonych przez administratora. Administrator b?dzie informowa? U?ytkowników o wszelkich zmianach w widoczny i zrozumia?y sposób.
  2. Na naszej stronie mog? pojawia? si? linki do innych stron internetowych. Takie strony dzia?aj? niezale?nie od administratora i nie s? w ?aden sposób nadzorowane przez administratora danych osobowych. Witryny te mog? mie? w?asne zasady i przepisy dotycz?ce prywatno?ci, które zalecamy przeczyta?.
  3. W przypadku w?tpliwo?ci co do któregokolwiek z postanowień niniejszej Polityki prywatno?ci, jeste?my dost?pni pod adresem: office@www.urielpaz.com .
一本到高清在线视频观看,一本到高清视频免费观看,一本到高清视频不卡dvd